Storydays

Mofibo

Storydays

fra Mofibo
870 870 folk har set dette arrangement.

Til Storydays har du mulighed for at komme helt tæt på alt det, du godt kan lide at se, læse og lytte til. Vi livestreamer fra tidlig morgen til sen aften, på Facebook og YouTube, fra Radio 24Syv’s studier, som People’sPress har overtaget.

Se med live på https://storydays.mofibo.com/

Der vil være noget til alle aldre – og så er det helt gratis.

Oplev Frederik Cilius & Rasmus Bruun, Mads Steffensen, Søren Kragh-Jacobsen, Rane Willerslev, Anders Morgenthaler, Lakserytteren, Mathilde Walter Clark, Cecilie Frøkjær, Finn Nørbygaard, Lone Theils, Søren Fauli, Christian Fuhlendorff, Mikael Kamber, David Trads, Niels Overgaard, Adam Aamann, Esther Michelsen Kjeldahl, Peder Frederik Jensen, Susanne Lidang, Momunity, Michelle Hviid – & mange flere.

Mød værterne: Knud Romer, Hassan Preisler, Rushy Rashid Højbjerg & Marie Louise Toksvig

Storydays præsenteres af Mofibo og er en videreudvikling af det innovative koncept, Mofiboboksen, der på sidste års Bogforum blev en stor succes og besøgt af over 80.000.

Mange temaer og universer at vælge imellem

Storydays vil samle os i en tid, hvor det ikke er muligt – og bringe dig helt tæt på din yndlingsforfatter, invitere dig med ind i flere forskellige universer og samtidig skabe en interesse for et tema, du ikke kendte til.

Start morgenen med Kristoffer Dahy Ernst og Morgenposten, bliv klogere på det, du (måske) ikke forstår med Rane Willerslev, få råd til at finde lykken fra Judith Rothenborg, rejs ud i rummet med Tina Ibsen, få råd i Kærlighedens brevkasse med Michelle Hviid eller dyk ned i youtubernes verden med Lakserytteren. Sendefladen tæller også yoga-undervisning, morsnak i Storydays’ momunity, true crime time med krimiforfatterne, inspiration til din madlavning – og en enestående mulighed for at få den radiosatire, du har savnet.

I løbet af Storydays kan du også opleve Rasmus Bruun og Frederik Cilius fra Den Korte Radioavis, der eksklusivt sender fra deres gamle studie på Radio24syv. Du vil også kunne følge Mads Steffensen i et anderledes men aldeles fremragende setup, få en hjælpende hånd til ulvetimens godnathistorielæsningen eller få en pirrende voksenfortælling, når børnene er puttet med blandt andre forfatter og debattør Stephanie Caruana.

Arrangementet er overstået
 

Dato og tidspunkt

2020-11-07 @ 07:00 Til
2020-11-08 @ 22:30
 

Registrerings slutdato

2020-11-07
 

Lokation

Online arrangement
 

Event Types

 

Arrangement kategori

Optrædende

Del med venner