Mikael Katz Krefeld samtaler med Ann Lind om sin højaktuelle nye krimi ” Nattens udyr “.

Arnold Busck Købmagergade

Mikael Katz Krefeld samtaler med Ann Lind om sin højaktuelle nye krimi ” Nattens udyr “.

110 110 folk har set dette arrangement.

Der er altid garanti for maksimal spænding når Mikael Katz Krefeld skriver krimier.Michael debuterede med romanen “Før stormen” som vandt kriminalakademiets debutantpris i 2007. Siden fulgte “Pans hemmelighed”, “Protokollen” , “Sort sne falder” der vandt Harald Mogensen prisen for “Årets bedste danske krimi 2012”.Senest har Michael udgivet bestsellerserien om privatdetektiven Ravn med henholdsvis bøgerne Afsporet, Savnet, Sekten, Dybet, Pagten og senest Skytsengel. Michael har planer om at skrive 10 bind i alt. I 2018 udgav han også krimien Mørket kalder til flotte anmeldelser. Nu er han aktuel på forlaget Lindhart & Ringhof med krimien “Nattens udyr”, og han vil i sammen med interviewer Ann Lind fortælle om denne, og om processen at skrive krimier.

“Nattens udyr” er endnu en fængende krimi fra Michael Katz Krefeld om politikommissær Cecilie Mars, som skal opklare en række bestialske kvindedrab med forbindelse til et hemmeligt selskab. Danmark chokeres af en række brutale og dyriske drab på kvinder. Politikommissær Cecilie Mars får tildelt sagen, og hendes efterforskning peger tilbage på en ældre voldtægtssag og en gruppe af kvindehadende mænd. Hun afslører gradvis et hemmeligt selskab, som ikke kan stoppes på traditionel vis, mens hendes stædige og direkte væsen giver hende nye fjender både internt i politiets øverste ledelse og i Nordvests bandemiljø, som hun lever tæt op ad. Sagen udvikler sig drastisk, da Cecilie Mars selv kommer under anklage for drab, og hun bliver et potentielt nyt offer for en grim galskab.

Michael Katz Krefeld fortsætter sin fængende fortælling om Cecilie Mars i “Nattens udyr”, der kan læses selvstændigt. Velkommen til en hårrejsende krimi-seance…

 

Dato og tidspunkt

2020-11-07 @ 16:15 Til
2020-11-07 @ 17:00
 

Lokation

Online arrangement
 

Event Types

 

Arrangement kategori

Optrædende

Del med venner