De 2 ildsjæle bag Forlaget SIDSTE AARHUNDREDE fortæller om filosofien bag forlaget & udvalget af deres udgivelser.

Arnold Busck Købmagergade

De 2 ildsjæle bag Forlaget SIDSTE AARHUNDREDE fortæller om filosofien bag forlaget & udvalget af deres udgivelser.

298 298 folk har set dette arrangement.

Glæd dig til en formiddag med Forlaget Sidste Århundrede, når redaktørerne fra mikroforlaget fortæller om den oversete litteratur, der især rummer det excentriske, det ekspressionistiske og det groteske.

Forlaget Sidste Århundrede har som sin mission at udgive overset litteratur i dansk oversættelse. Det er ofte værker, der befinder sig i den kanoniserede litteraturhistories skygge og som ofte har en skæv og mørk karakter. Det er især værker, der rummer det excentriske, det monomane, det ekspressionistiske og det groteske, der er interessant for mikroforlaget.

Det handler i høj grad om at dykke ned i skyggerne af menneskets psyke og sind, og hovedpersonerne i de værker, der udgives på Forlaget Sidste Århundrede er ofte irrationelle og måske endda direkte usympatiske.

Forlagets navn, Forlaget Sidste Århundrede, kan referere til to ting: sidste århundrede – altså det 20. århundrede, hvor mange af forlagets udgivelser oprindeligt er skrevet og udkommet, eller til dette århundrede som det sidste århundrede nogensinde. Forlagets navn repræsenterer derfor i sig selv lidt det samme sortsyn, der er fremherskende i mange af deres titler.

For at deltage i dette arrangement, skal du besøge denne URL: https://www.facebook.com/ArnoldBusckKobmagergade →

 

Dato og tidspunkt

2020-11-08 @ 10:15 Til
2020-11-08 @ 11:00
 

Event Types

 

Arrangement kategori

Optrædende

Del med venner